Sidhuvudbild

Suppleant 2

Jeanette Fredriksson

Jeanette Fredriksson Jeanette Fredriksson från Örnsköldsvik, det är jag det!
En tjej som skrattar ofta och älskar livet och allt det goda som har med livet att göra.
Jag arbetar som medicinsk sekreterare på Ortopedkliniken på Örnsköldsviks sjukhus som hör till Region Västernorrland. Vi är ett härligt gäng! Jag har bred erfarenhet som medicinsk sekreterare, har arbetat vid nästan alla kliniker vid vårt sjukhus, det är bara öron och röntgen som jag inte har arbetat vid. Jag hade tidigare en specialtjänst här, jag arbetade åt den klinik som hade största behovet för veckan. Cheferna hade möte varje måndag morgon och ”slogs” om vem som skulle få anlita mig den aktuella veckan. Det var en mycket trevlig tid i mitt liv, jag lärde känna alla medicinska sekreterare på sjukhuset och lärde mig jättemycket.
Jag har alltid engagerat mig i föreningslivet, det började med barnens idrottsföreningar där jag varit både lagledare, sekreterare och kassör i många år. I fackförbundet Vision har jag engagerat mig vidare, som arbetsplatsombud, skyddsombud, huvudskyddsombud samt ledamot i regionavdelningen. Tidigare har jag även varit aktiv i S-Kvinnor och i flera olika föreningar för hundar. Så i föreningslivet känner jag mig hemma och ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag som nu är suppleant i LSF´s Förbundsstyrelse. Jag är även ordförande i LSF´s Lokalavdelning Örnsköldsvik. Vi är en av de få Lokalavdelningar som finns kvar.
Vad gäller mitt privata liv så är det full fart även där. Jag är mamma åt 5 barn, 4 är utflugna, den 5:e har nyss fyllt 18 år och går 2:a året på gymnasiet och bor fortfarande hemma som tur är, annars skulle det bli tomt. Jag har fått 2 barnbarn. Jag är gift och har en underbar man som stöttar mig i allt ”tok” som jag hittar på, ”gör det du säger han, det ordnar sig här hemma, jag finns ju!” Vi bor jättevackert, på landet med utsikt över en sjö. I familjen finns även 2 hundar och 2 katter. Jag har tidigare varit aktiv hunduppfödare men nu har jag hundar bara för att det är mysigt och för att man kommer ut i skog och mark. Jag älskar att fiska, vandra i fjällen, resa till varma länder och äta och dricka gott. Allt som gör livet underbart helt enkelt!Mejla mig gärna

Dagens Medicin - Nätjournaler kvar ...

Läs artikeln här

Inera

Digitalisering i samverkan med landsting, regioner och kommuner.
http://www.inera.se

Göran Stiernstedts utredning

https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/statens-offentliga-utredningar/2016/01/sou-20162/

Nyhetsbrev från IFHIMA september 2019

Klicka här

Nyhetsbrev från Socialstyrelsen

Tydligare krav på journalföring och behandling av personuppgifter

Socialstyrelsens Nyhetsbrev

Ni prenumererar väl på Socialstyrelsens Nyhetsbrev? Då får ni nyheter direkt i mejlen. Läs om nytt verktyg att söka i klassifikationer och mycket annat intressant för medicinska sekreterare.
Klicka här