Sidhuvudbild

Suppleant 1

Lena Abou Abdallah Hederström

Lena Abou Abdallah Hederström Hej!
Jag heter Lena Abou Abdallah Hederström är 45 år, gift och har tre barn. Går andra terminen på YH medicinsk sekreterare och jag har ingen tidigare erfarenhet inom vården yrkesmässigt men en hel del inom andra yrkeskategorier.
Jag har arbetat inom servicebranschen i hela mitt yrkesverksamma liv såsom kallskänka, servitris och flygvärdinna. Har bott och arbetat som flygvärdinna för Emirates Airlines i Dubai, Förenade Arabemiraten. Att ha bott och arbetat i en mångkulturell miljö har bidragit till att jag har stor livserfarenhet och kunskap om både olika nationaliteter och människors behov. Jag träffade min make när jag arbetade och bodde i Förenade Arabemiraten.

De senaste nio åren drev min man och jag en cateringfirma men jag kände efter alla dessa år att det var dags att förverkliga ytterligare en dröm, det vill säga att bli medicinsk sekreterare. Har alltid tyckt att det varit intressant med sjukdomar, kroppen och dess fantastiska mekanism.

Älskar att lära mig nya saker och nu när barnen blivit större är det en stor utmaning att sätta mig i skolbänken igen men jag stormtrivs med det.

Jag är en positiv och ambitiös person som tycker det ska bli fantastiskt spännande med detta uppdrag.

Mejla mig gärna

Dagens Medicin - Nätjournaler kvar ...

Läs artikeln här

Inera

Digitalisering i samverkan med landsting, regioner och kommuner.
http://www.inera.se

Göran Stiernstedts utredning

https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/statens-offentliga-utredningar/2016/01/sou-20162/

Nyhetsbrev från IFHIMA september 2019

Klicka här

Nyhetsbrev från Socialstyrelsen

Tydligare krav på journalföring och behandling av personuppgifter

Socialstyrelsens Nyhetsbrev

Ni prenumererar väl på Socialstyrelsens Nyhetsbrev? Då får ni nyheter direkt i mejlen. Läs om nytt verktyg att söka i klassifikationer och mycket annat intressant för medicinska sekreterare.
Klicka här